Despre Noi - Dreamcarsolution.ro
1313
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1313,bridge-core-2.7.8,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2002
 

Despre Noi

DREAMCAR este un service auto multimarca, ce ofera o gama larga de servicii auto pentru orice tip de autovehicul precum: tinichigerie, mecanica auto, electrica si diagnoza, vopsitorie auto, servicii de detailing si cosmetica auto.

 

Prin profesionalismul si experienta echipei noastre tinere si dinamice, deschisa catre noi provocari si mereu in pas cu tehnologia, dar si prin punctualitatea si amabilitatea fata de toti clientii nostri, in timp, ne-am castigat locul ca partener de incredere printre atelierele de top din Bucuresti.

 

Va asteptam la service-ul nostru pregatiti sa rezolvam orice problema tehnica a masinii, folosind piese de schimb originale si aftermarket, anvelope clasa low cost si premium, elemente de caroserie, accesorii, si orice alte materiale sau piese necesare pentru autoturismul dumneavoastra.

Dreamcar Solution
Dreamcar Solution
Dreamcar Solution

DREAMCAR vine in sprijinul victimelor unui accident rutier sa intocmeasca dosarele de daune si sa efectueze reparatiile cu plata prin decontare directa de la societatea de asigurare la care soferul vinovat detine o polita RCA. Decontarea directa scuteste persoana care solicita remedierea daunelor auto pe baza unei polite RCA sau CASCO, de a plati personal reparatia autoturismului, achitarea facandu-se direct de catre societatea de asigurari.

 

DREAMCAR este un service auto agreat in Bucuresti de societatile de asigurare precum Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Euroins, Uniqa, Asirom, BAR (Biroul Asiguratorilor din Romania- polite de asigurare externe) si altele.

Cei care lucreaza cu noi cunosc standardele noastre de calitate. Le puteti afla si dumneavoastra!