Service Auto - Dreamcarsolution.ro
1074
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1074,bridge-core-2.7.8,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2002
 

Servicii

Mecanica Generala

Oferim servicii complete de mecanica: revizii periodice, inlocuire lichid frana, incarcare cu freon instalatie de climatizare, mecanica generala, reparatii si inlocuire motoare, etc.

Geometrie Computerizata

Reglarea geometriei consta in ajustarea partilor de suspensie fata si spate. O reglare incorecta a masinii poate duce la uzura prematura a anvelopelor.

Diagnoza Computerizata

Va oferim un set complet de servicii de analiza a masinii dumneavoastra cu tester de ultima generatie pentru motoare pe benzina si pe motorina.

Tinichigerie si Vopsitorie Auto

Serviciile de tinichigerie si vopsitorie se realizeaza la cele mai inalte standarde, indiferent de gradul de deformare sau de suprafata de vopsit. Oferim garantie.

Dreamcar Solution
Dreamcar Solution
Dreamcar Solution
Dreamcar Solution
Dreamcar Solution
Dreamcar Solution