Vopsitorie Auto - Dreamcarsolution.ro
1052
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1052,bridge-core-2.7.8,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2002
 

Vopsitorie

DREAMCAR dispune de atelier propriu de vopsitorie, cu o suprafata de 220 mp, cu o cabina de vopsit de ultima generatie marca Blowterm si 2 zone de pregatire in vederea vopsirii, dotate conform standardelor.

Toate zonele de lucru dispun de echipamente ce asigura o vopsitorie perfecta, iar standul de preparare a vopselelor, Dupont, este computerizat, asigurandu-se astfel obtinerea culorii initiale a autoturismelor.

Dotarile tehnice speciale ale atelierului de vopsitorie permit obtinerea unei calitati superioare a lucrarii, respectandu-se totodata normele UE de protectie a mediului.

Profesionalismul oamenilor dublat de calitatea echipamentului conduc la executarea lucrarilor de vopsitorie la standarde ridicate.

Dreamcar Solution
Dreamcar Solution
Dreamcar Solution
Dreamcar Solution
Dreamcar Solution
Dreamcar Solution